За кордон на "паленій" автівці: активіст та бізнесмен — у Краківці бешкетували "поважні" люди? (фото)

se1-e1547802267959-890x395
se1-e1547802267959-890x395

Скандальний львівський активіст намагався потрапити в Польщу на «Ауді» з перебитими номерами. Редакції "Leopolis.news" стали відомі прізвища осіб, які вчинили бешкет на українсько-польському кордоні. У ніч на 17 січня, прикордонники на пункті пропуску «Краківець» затримали двох людей, які намагалися перетнути кордон на автомобілі «Ауді». Під час поглибленого огляду транспортного засобу правоохоронці виявили самовільну заміну панелі з ідентифікаційним номером автівки.

"За інформацією наших джерел у ДПСУ, йдеться про скандального львівського активіста Юрія Кенцала. Пан Кенцало — досить відомий на теренах Львівщини. Він — засновник організації «Громадський контроль Яворівщини», колишній заступник голови Громадської ради при Яворівській РДА та «експерт у галузі Microsoft Office Word». У 2015 році він свідомо ухилявся від мобілізації до української армії і міліція була змушена примусово доправити його до військкомату«, — деталізує »Leopolis.news".

Й продовжує: "За кермом «паленої» автівки перебував яворівський бізнесмен Степан Носер. Враховуючи міцну дружбу Кенцала з керівництвом райдерадміністрації, наприкінці 2018 року він уклав угоду з відділом освіти Яворівської РДА на встановлення системи відеоспостереження у Новояворівській школі № 2 та встановлення відео і радіо зв’язку у тій самій школі на суму 210 тисяч гривень. 

Нахабність Кенцала вражає — історію про своє затримання на кордоні він виклав на власному сайті Yavir.net таким чином, нібито мова йде про зовсім сторонніх людей".

«Зазначимо, що у відповідності до статті 290 ККУ знищення, підробка або заміна ідентифікаційного номера транспортного засобу карається обмеженням волі до трьох років», — наголошує видання «Leopolis.news».

[gallery link=«file» ids=«101244,101245,101246»]

varta1.com.ua: Новини