За кошти з міського бюджету Львова ремонтують дороги у Винниках

cf17a4d6bfa32de76020ee9e1dc96a72
cf17a4d6bfa32de76020ee9e1dc96a72

У м. Винники триває ремонт доріг. Зокрема, завершується будівництво дороги на вул. Володимира Кривка, неподалік СШ №29. У грудні торік було проведено тендер на визначення підрядної організації для виконання робіт і вже цього року розпочалися ремонтні роботи. Станом на сьогодні вже зроблено дорожнє покриття, тротуари. Загалом цього року у м. Винники Львів інвестує понад 17 млн грн, з яких більше 7 млн грн – у ремонти дорожньої інфраструктури. Сьогодні об’єкти оглянув міський голова Львова Андрій Садовий з мером Винник Володимиром Квуртом та депутатом Львівської міської ради Григорієм Козловським, інформує прес-служба ЛМР.

Вартість будівництва дороги - 1,8 млн. грн. З них 1,635 тис. грн. – це субвенція з міського бюджету Львова (2016 р).

Також цього року проводитимуть капітальний ремонт вул. Сагайдачного. Тут ЛМКП «Львівводоканал» проклав каналізацію, тому, щоб розпочати ремонт дороги, чекали звершення робіт з прокладання каналізаційного колектора.

По ремонту вул. Сагайдачного вже розроблено проектно-кошторисну документацію. ПКД пройшла експертизу, виконавчий комітет м. Винник затвердив. Зараз готують документи на тендер.

Вартість робіт становитиме приблизно 8,2 млн. грн. Орієнтовно з 1 липня можуть розпочатися роботи.

Нагадаємо, у липні торік сесія Львівської міської ради затвердила Комплексну програму підтримки соціальної сфери та інфраструктури громад м. Винники та смт. Рудно і Брюховичі на 2016-2020 роки. Відтак, цього року Львів у місто Винники інвестує понад 17 млн. грн., з них найбільше – 10 млн. грн – на відновлення садочка №162, та 7 млн. грн.  – на ремонт доріг.

Метою Програми є соціально-економічний та культурний розвиток територіальних громад міста Винники і селищ Рудно та Брюховичі. Очікується, що її виконання дасть змогу забезпечити ці громади якісними адміністративними, медичними, житлово-комунальними, транспортними послугами, належним рівнем благоустрою населених пунктів, освітянським та культурним розвитком, сприяти залученню інвестицій, розвитку рекреації тощо.

Зокрема, для міста Винники у цьому році з міського бюджету (субвенції) виділено 17,53 млн. грн. з них 10 млн. грн. на дошкільний навчальний заклад №162, що знаходиться у місті Винники, вул. Олени Теліги, 4.

varta1.com.ua: Новини