За минулу ніч у Львові 3 п'яних водії спричини ДТП (фото)

Screenshot_13
Screenshot_13

Цієї ночі 3 нетверезих водії спричинили ДТП, про це повідомляє Патрульна поліція Львова.


Патрульні в ніч на 11 вересня отримали виклик на вулицю Окружну про ДТП з потерпілими. Коли приїхали на місце, то з‘ясувалося, що без потерпілих. Водій автомобіля Skoda Оctavia А5 не впорався з керуванням та здійснив наїзд на бордюр внаслідок чого автомобіль перекинувся на дах. Водій перебував з очевидними ознаками алкогольного сп‘яніння. Перевірка на пристрої драгер встановила результат – 2,46 проміле. На чоловіка винесли постанову за керування особою, яка не мала права керувати транспортом та два протоколи – за ДТП і керування автомобілем у стані алкогольного сп‘яніння. 


Ще одне ДТП трапилося у населеному пункті Брюховичі на вулиці Арктичній. Водій на автомобілі Mitsubishi Colt не впоралася з керуванням і здійснила наїзд на припаркований автобус Богдан. 50-річній громадянці медики надали допомогу і вона відмовилася від госпіталізації. Водій не надавала документів і не могла нічого пояснити. Патрульні помітили у жінки ознаки алкогольного сп‘яніння, однак вона в присутності двох свідків та свого адвоката відмовилася від перевірки на тверезість. На неї винесли постанову за керування без необхідних документів та склали два протоколи: за ДТП і керування у нетверезому стані. 


І ще один нетверезий водій відзначився на заправній станції в населеному пункті Малехів. Він в‘їхав у стовп. Перевірка на пристрої драгер показала 1,19 проміле. На 39-річного водія склали два протоколи: за керування у нетверезому стані та за скоєну ДТП.


Шановні водії, сідаючи за кермо у нетверезому стані – Ви стаєте загрозою для себе та оточуючих!


varta1.com.ua: Новини