За мить до: тернопільська поліція опублікувала відео порятунку хлопця від самозгуби (ВІДЕО)

90зщ90
90зщ90


У Тернополі молодий хлопець мав намір викинутися з вікна закинутої будівлі. Патрульна спіймала його за руку в останню мить, врятувавши хлопця від необдуманого вчинку. Про це сьогодні «Варта1» розповіли у пресслужбі патрульної поліції Тернопільської області.




Повідомлення надійшло інспекторам у суботу уночі на службовий планшет. Заявник повідомив, що його знайомий сидить на 7 поверсі в одній із закинутих будівель на вулиці Текстильній та має намір вчинити самогубство.

Патрульні Тарас Періжок та Тетяна Очкусь одразу ж виїхали за вказаною адресою. Інформація, яку надав заявник, підтвердилася.



Зайшовши в приміщення та піднявшись на 7 поверх, інспектори виявили хлопця, який сидів у вікні, звісивши ноги донизу.

Він поводився знервовано та погрожував, що якщо до нього хтось наблизиться, то він стрибне.


Патрульна почала з ним розмовляти, щоб дізнатися, що трапилося. Спочатку хлопець не хотів йти на контакт, але потім зліз з вікна та розказав, що у нього проблеми особистого характеру, які неможливо вирішити.



У якусь мить, під час діалогу, хлопець застрибнув знову на вікно та ледь не зірвався: патрульна Тетяна Очкусь миттєво зреагувала, схопила його за руку, а через декілька секунд інспектори Тарас Періжок та Назарій Ядловський допомогли їй та затягнули хлопця у приміщення.

Поліцейські надали йому психологічну підтримку та передали хлопця родичам.


Згодом, як повідомляють у поліції, 18-річний юнак сам подякував патрульним за те, що врятували його від необдуманого вчинку.


[arve url=«https://youtu.be/6un8ajtvXzE» loop=«no» muted=«no» /]

varta1.com.ua: Новини