За надання допомоги поліції у затриманні злочинця, нагородили ветерана Ігоря Галушку (фото)

ророро
ророро

Начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Василь Віконський відзначив 25-річного львів’янина, учасника АТО, студента Ігоря Галушку, котрий затримав та передав працівникам поліції зловмисника, який спричинив ножове поранення чоловіку в трамваї, повідомили у відділі комункації поліції у Львівській області.

Відзнаку Ігорю вручив начальник Сихівського відділу поліції полковник поліції Ігор Підлужний.



Нагадаємо, 13 жовтня, у реанімаційне відділення однієї з львівських лікарень з діагнозом «проникаюче поранення грудної клітини зліва» був госпіталізований 45-річний львів’янин.

Правоохоронці встановили, що чоловік отримав ножове поранення під час проїзду у трамваї № 8 між зупинками «Кінотеатр Довженка»–«Верхній Шувар».

За фактом події було відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від п’яти до восьми років. Зловмисника, котрий завдав потерпілому ножового поранення, було оголошено у розшук.

А вже 16 жовтня, близько 21.20 год., на проспекті Червоної Калини у Львові, 25-річний львів’янин, студент одного з львівських вищих навчальних закладів, побачив розшукуваного, 36-річного мешканця Мостиського району, на одній з вулиць у Львові, разом з товаришами затримав його та передав поліцейським.

varta1.com.ua: Новини