За ніч вісім нетверезих водіїв, троє з наркотичним сп'янінням

98324563-737x492
98324563-737x492

У ніч на 20 квітня патрульні зупинили 8 нетверезих водіїв у місті. Троє з водіїв виявилися у стані наркотичного сп‘яніння.

На вулиці Хвильового нетверезого водія видала відсутність бампера на авто. Крім бампера, після зупинки даного транспортного засобу поліцією у водія було відсутнє посвідчення водія. Як виявилося у лютому цього року суд позбавив його прав за керування у нетверезому стані. Патрульні помітили у водія ознаки наркотичного сп‘яніння, але він від перевірки у медичному закладі відмовився. На водія винесли об‘єднану постанову за двома статтями: технічні несправності автомобіля і керування автомобілем будучи позбавленим водійського посвідчення та склали протокол за керування транспортним засобом у нетверезому стані вдруге за рік.



Інший водій у стані наркотичного сп‘яніння їхав по вулиці Довженка та порушив правила дорожнього руху. Після зупинки патрульними було помічено у водія ознаки наркотичного сп‘яніння. Водій відмовився від перевірки у медиків. На нього оформили протокол за керування у стані наркотичного сп‘яніння.


На вулиці Городоцькій патрульні зупинили водія на автомобілі ВАЗ 21099 за порушення правил дорожнього руху. У нього також помітили ознаки наркотичного сп‘яніння і він відмовився від перевірки. Відмова не є приводом для уникнення відповідальності, а автоматичне визнання свого правопорушення. Тож, на водія склали протокол за керування у стані наркотичного сп‘яніння та винесли постанову за порушення правил дорожнього руху.


У першому випадку, водієві загрожує штраф 20 400 гривень та позбавлення прав на три роки, іншим водіям по 10 200 гривень та позбавлення прав на рік.


varta1.com.ua: Новини