За пляшку горілки: на Рівненщині чоловік завдав племіннику удар ножем (ФОТО)

Під час розпивання алкогольних напоїв між чоловіками виникла бійка

ФОТО: Нацполіція Рівненської області

У Рівненській області, 22-річний мешканець села Берестя приїхав у село Висоцьк до своєї 54-річної тітки. Проте, відпочинок завершився бійкою з ножовим пораненням.

Про це повідомляє Національна поліція Рівненської області.

За даними поліції, 11 червня, хлопець разом із співмешканцем тітки, 56-річним жителем села Висоцьк, пішли до знайомих розпивати алкогольні напої. Близько четвертої ранку, після чималої дози, чоловік згадав, що племінник винен йому пляшку горілки. Відтак, між ними зчинилася бійка, під час якої 56-річний двічі вдарив у спину 22-річного.

«Карету швидкої медичної допомоги викликали свідки інциденту. Медики госпіталізували потерпілого у хірургічне відділення із попереднім діагнозом: ножове поранення міжребер’я, підшкірна емфізема», — йдеться у повідомленні.

Із 56-річним мешканцем села Висоцьк, наразі, працюють слідчі.

"Розпочато досудове розслідування за попередньою правовою кваліфікацією частини 1 статті 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. 

Відомо, що обоє чоловіків притягувалися до адміністративної відповідальності, а 22-річний — ще й до кримінальної за злочини, пов’язані із незаконним обігом наркотиків", — повідомляється в поліції.

Фото: Національна поліція Рівненської області

Нагадуємо, що на Рівненщині частково віддадуть автомобілі водіям, яких затримали нетверезими за кермом у час війни.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також