За відмову від масованого наступу на Львів через Волинь, рф може ліквідувати Лукашенка

В оточенні путіна опрацьовується варіант насильницького усунення Лукашенка – Геращенко

Фото: Sputnik.by

Днями з Києва було повністю евакуйовано залишки дипмісії Білорусі. Самопроголошений президент республіки на зустрічі у Кремлі дав російському диктатору обіцянку ввести війська в Україну не пізніше 21 березня. Але Лукашенко знову обдурив Путіна. Про це написав радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко у «Facebook».

«Лукашенко знову обдурив Путіна. Лукашенко, на зустрічі у Кремлі, дав фашистському диктатору рф обіцянку наступати на Україну не пізніше 21 березня. Саме тому днями з Києва було повністю евакуйовано залишки дипмісії Білорусі. Путін скаженіє», — пише Геращенко.

Він зазначає, що «завдання, яке було поставлено Лукашенку — це масований наступ на Львів через Волинь з метою перерізати всі дороги, що ведуть до ЄС і якими в Україну йде постачання зброї зі США, Британії, країн ЄС».

Він відмітив, що «особливо це стало важливим для Путіна після схвалення Конгресом США допомоги на 13,6 мільярда доларів, який включає в себе в тому числі 9000 протитанкових комплексів «Javelin», що більше, ніж кількість всіх танків, САУ і Бронемашин в армії вторгнення РФ».

Як зазначає Геращенко, в оточенні Путіна опрацьовується варіант насильницького усунення Лукашенка від влади шляхом перевороту, який планується організувати спецслужбами рф разом з їхніми агентами в КДБ і збройних силах Білорусі.

«На користь України, щоб такого перевороту не сталося, а Лукашенко й надалі продовжував тягнути гуму і не робити вторгнення в Україну», — зазначає Геращенко.

Лукашенко вже знає про плани Путіна та може розпочати «чистку» свого оточення від агентів Путіна, припускає Геращенко.

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також