За вихідні на Тернопільщині трапилося чотири ДТП із загиблим та травмованими (ФОТО)

У всіх травми різного ступеня важкості

ФОТО: Нацполіція Тернопільської області

На дорогах Тернопільської області трапилося чотири дорожньо-транспортні пригоди, внаслідок яких одна людина загинула, а семеро з травмами потрапили до лікарні. Усі вони внесені в ЄРДР згідно зі статтею 286 ККУ.

Про це повідомляє поліція Тернопільської області.

18 червня у ДТП потрапив водій автомобіля «Citroen Berlingо». Аварія трапилася на трасі «Почаїв–Кременець», близько 21:30 год. На місце пригоди виїжджала слідчо-оперативна група. За попередньою інформацією, водій збив літню жінку, 1951 року народження. Після цього автівка виїхала на узбіччя, врізалася в відбійник і злетіла в кювет. На момент автопригоди в салоні перебувало троє пасажирів.

Фото: Національна поліція Тернопільської області

ФОТО: Нацполіція Тернопільської області

Пішохода, усіх пасажирів та самого водія бригада швидкої доправила до лікарні. У всіх травми різного ступеня важкості. Перехожу врятувати медикам не вдалося. Від отриманих тілесних ушкоджень, вона, за декілька годин, померла в лікарні. Водія затримали згідно статті 208 КПК та повідомили про підозру відповідно до ч. 3 ст. 286-1 ККУ.  

Фото: Національна поліція Тернопільської області

У травмпункт із травмою стопи звернувся тернополянин. Чоловік заявив, що водій автомобіля марки «Mercedes-Benz GL 500», виїжджаючи на вулицю Замкову, допустив наїзд на його ногу. Триває слідство й з’ясовуються усі деталі даної автопригоди.

Під час здійснення маневру розвороту, 19 червня, в обласному центрі, на перехресті вулиць 15 Квітня–Протасевича, не розминулися автомобілі «Skoda Octavia» та «Volkswagen T4». У результаті удару тілесні ушкодження отримала водійка легківки.

Фото: Національна поліція Тернопільської області

Не впорався з керуванням, в результаті чого автомобіль «VOLKSWAGEN Caddy» з’їхав у кювет — наслідки ДТП у селі Переволоки, Бучацької територіальної громади. Тілесні ушкодження отримав пасажир іномарки.

Фото: Національна поліція Тернопільської області

У всіх водіїв взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю.

Нагадаємо, що на Львівщині під час руху спалахнув автомобіль.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також