Забив до смерті 2-річну дитину, а сестричку катував: житель Ніжинського району отримав вирок за жорстокий злочин (ВІДЕО)

Винний нарешті отримав вирок

Жителя Ніжинського району, 39-річного чоловіка, який катував та бив двох малолітніх сестер — двох з половиною та п'яти років, внаслідок чого молодша дівчинка померла, засудили до десяти років позбавлення волі. Такий вирок виніс Носівський районний суд, повідомляє Чернігівська обласна прокуратура на своїй сторінці у Facebook, пише Суспільне

Чоловіку інкримінують ч. 1 ст. 121, ч. 2 ст. 121, ч. 1 ст. 127, ч. 2 ст. 127 КК України.

Наразі вирок ще не набрав законної сили.

В рішенні суду, йдеться, що звинувачений знущався та бив меншу сестричку з метою виховання, адже та не слухалася його: відмовлялася рахувати та називати його на ім'я, коли він цього вимагав.

 Так чоловік крім того, що систематично бив, ще викручував руки, гасив цигарки об живіт, також він забороняв матері годувати дівчинку та закривав її рот сторонніми предметами. Загалом за цей період дівчинка отримала не менше ніж 40 травм різного ступеню тяжкості.

«Згідно з висновком експерта, смерть настала внаслідок набряку головного мозку, що виник в результаті комплексу закритої внутрішньочерепної травми», — йдеться в рішенні суду.

Старшу дівчинку, Діану, чоловік також неодноразово бив руками, ногами та паском, тягав за волосся. Після того, що сталося, її забрали до районної лікарні.

У суді звинувачений своєї провини не визнав, посилаючись на те, що він цього не робив.

Зазначається, що події тривали з грудня 2017 року по березень 2018 року у селі Мильники Ніжинського району. Звинувачений Назар Красуля — сусід родини, де жили дівчата. Дві сім'ї проживали в одному будинку. Спершу — дружина підозрюваного й мати загиблої Вероніки казали, що дівчинка померла від нападу епілепсії. Потому — видали чоловіка. Судово-медична експертиза встановила — дівчинка померла від тяжких травм голови. За попередніми даними, дівчинку били мобільним телефоном. А жінок — звинувачений залякав.

Галина Єсипенко — мати дівчаток, сама з Ніжина, але останнім часом проживала разом з родиною Красуль.

Детальніше в сюжеті про подію

 У Ніжинській райдержадміністрації пояснюють: сім’я Єсипенків певний час перебувала під супроводом соціальних служб.

Читайте також: суд виніс вирок дівчині і хлопцю, які жорстоко вбили власну матір на Закарпатті (ФОТО)

Галину навіть хотіли позбавити батьківських прав, чекали на рішення суду.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена