Задіяли пожежні потяги: рятувальники Київщини вже добу ліквідують пожежу внаслідок атаки рф (ФОТО)

На місці працюють майже 250 працівників ДСНС

ФОТО: ДСНС України

Працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій понад добу гасять пожежу, що виникла внаслідок падіння уламків під час російської атаки на Київ і Київську область 12 червня. Про це повідомила прес-служба ДСНС зранку 13 червня.

«Станом на 07:00 13 червня триває ліквідація пожежі на промисловому підприємстві, що виникла внаслідок збройної агресії росії», - йдеться у повідомленні.

Як розповіли у відомстві, пожежу на промисловому підприємстві намагаються ліквідувати 249 пожежників, 98 одиниць техніки та чотири пожежні потяги.

Фото: ДСНС

Нагадаємо, в ніч проти 12 червня росіяни атакували Київську область дронами та ракетами. Уламки збитих цілей впали у двох районах області: пошкоджена низка об’єктів і спалахнула пожежа на промисловому обʼєкті.

У Київській області внаслідок російської атаки постраждала людина. Зафіксовані пожежі на обʼєктах у двох районах регіону.

Раніше повідомляли: росія завдала удар по Кривому Рогу

Також відомо про 3 пошкоджені будинки, один із яких згорів вщент. Руйнувань зазнали господарські приміщення, гаражі, склади одного з підприємств, АЗС.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також