Загарбники в білорусі перевірили готовність системи бойового управління — Генштаб

Також триває ротація підрозділів збройних сил РФ в деяких районах

ФОТО: ілюстративне

На території білорусі військові провели перевірку готовності системи бойового управління та оповіщення збройних сил до застосування.

Про це повідомили в пресслужбі Генштабу ЗСУ.

Як зазначається, на Сіверському напрямку окупанти продовжують утримувати підрозділи в прикордонних районах Брянської та Курської областей з метою сковування дій підрозділів Сил оборони. Росіяни обстріляли з артилерії райони Олександрівки Чернігівської області та Юр’євого, Білопілля, Атинського і Яструбиного на Сумщині.

Триває ротація підрозділів збройних сил РФ, що виконують завдання у прикордонних районах Курської та Бєлгородської областей.

“На Харківському напрямку ворог здійснював обстріли із танків, ствольної та реактивної артилерії в районах населених пунктів Уди, Одноробівка, Прудянка, Слатине, Дементіївка, Нове, Питомник, Руська Лозова, Руські та Черкаські Тишки, Циркуни, Черняки, Петрівка, Шестакове, Старий Салтів, Мосьпанове, Кутузівка, Лісне, Іванівка, Гусарівка, Леб’яже, Коробочкине, Слобожанське та Чепіль. Противник задіяв штурмову та армійську авіацію для ударів поблизу Верхнього Салтова, Ртищівки, Українки та Байрака”, — розповіли в Генштабі ЗСУ.

Нагадаємо, Зеленський вніс законопроєкти про подовження воєнного стану та мобілізації.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також