В Оріхові загинув поліцейський Іван Іщенко

У нього залишились дружина та маленька дитина

За інформацією, загиблому чоловікові був 31 рік і працював на цій посаді останні 6 років свого життя. Після початку війни змушений був покинути свій рідний дім в окупації та продовжив служити Україні.

Про це повідомили на сторінці Національної поліції України в соціальній мережі Facebook 12 серпня.

Йдеться про 31-річного капітана поліції Івана Іщенка. Протягом останніх шести років він виконував свій обов'язок і був вірним присязі українському народові. Його життя обірвала російська авіаційна бомба, яку противник скинув на місто.

Родом Іван Іщенко з території, яка перебуває зараз в окупації, але у відомстві не назвали населений пункт. Після початку повномасштабної війни він покинув із сім'єю місцевість і продовжив нести службу в Україні.

У загиблого залишилася дружина та маленька дитина. Друзі та близькі відгукуються про чоловіка з теплом і вдячністю за емоції, які він приносив у їхнє життя.

Читайте також: У неділю Підбірці попрощаються з Героєм Тарасом Кришталем

«Колеги знали Івана як хорошу і порядну людину, відповідального працівника і надійного товариша. Він залишив по собі світлу пам'ять і невимовну печаль у кожного з нас. Щирі співчуття родині Івана. Поділяємо горе. Схиляємо голови у скорботі за побратимом», — ідеться в повідомленні.

varta1.com.ua: Новини

Юлія Зуб