Загинула 6-річна дитина: ситуація на Луганщині (ФОТО)

Голова ЛОВА розповів про ситуацію в області

За минулу добу у Лисичанську, на Луганщині, внаслідок збройної агресії РФ загинули троє місцевих мешканців, у тому числі шестирічна дитина. Про це голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай повідомив у «Telegram».

«У Лисичанську загинув 6-річний хлопчик. У Сєвєродонецьку росіяни переважають в артилерії, пошкодили очисні споруди. За 12 червня в Лисичанську загинули троє місцевих мешканців — чоловік і жінка, а також 6-річна дитина. Поранено одну особу», — повідомив очільник військової адміністрації.

Також Сергій Гайдай розповів, що сьогодні вночі там згорів торговельний комплекс, а ще пошкоджено чотири будинки, споруди місцевої шахти. 11 будинків росіяни зруйнували у Врубівці, чотири — у Золотому, у Гірському — два будинки та дитячий садок.

«Наші воїни успішно відбили штурмові дії у напрямках Вікторівка–Врубівка та Комишуваха–Врубівка. Ворог відновив наступальні дії у районі населеного пункту Золоте. По ситуації в Сєвєродонецьку: противник продовжує штурмувати місто, дещо відтіснив українських військових за рахунок значної переваги в артилерії», — додав Сергій Гайдай.

Додамо, що Українські військові відбили атаки ворога на двох напрямках.

Фото: Сергій Гайдай

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також