Загроза нанесення ракетних та авіаційних ударів з білорусі зростає — Генштаб ЗСУ

“Іскандери” стоять на відстані 50 км від держкордону України

Фото: Flickr

Розпочалась дев’яноста доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню.

Як повідомляє Генштаб ЗСУ, в оперативній інформації, станом на 06:00 год 24.05.2022, щодо російського вторгнення, на Волинському та Поліському напрямках визначені підрозділи збройних сил Республіки Білорусь продовжують виконувати завдання з прикриття ділянки білорусько-українського кордону в Брестській і Гомельській областях.

Зростає загроза завдання ракетних та авіаційних ударів по об’єктах нашої Держави з території Республіки Білорусь. Агресор перемістив дивізіон ОТРК “Іскандер-М” до Брестської області на відстань до 50 кілометрів від державного кордону України.

За минулу добу авіаційні підрозділи Повітряних Сил та протиповітряної оборони Сухопутних військ знищили шість БпЛА, ворожу крилату ракету та тридцять бойових броньованих машин.

Як повідомляла «Варта1», у ранковому зведенні про головні події на Львівщині за добу, від 8 ранку 22 травня до 8 ранку 23 травня, озвучили причини спрацювання сигналів повітряної тривоги. Про це повідомив голова Львівської військової адміністрації Максим Козицький у «Telegram».

«Мали два сповіщення про повітряну тривогу. О 13:29 год сирена лунала через загрозу ракетного удару з акваторії Чорного моря. Близько 2 години ночі була небезпека з території Білорусі», — повідомив Максим Козицький.

Ілюстрація: ЗСУ

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також