Захисники Маріуполя порахували скільки ворог потратив на війну лише в одному місті (ВІДЕО)

Вони тримаються, але вимагають відповіді: скільки ще?

Сьогодні, 28 квітня, з’явилося звернення від заступника командира полку «Азов» капітана Святослава Паламара, Калини, з приводу ситуації в Маріуполі. Відеозвернення опублікував  полк «Азов».

«Ця ніч це просто колосальна кількість авіаударів, фосфорних бомб, ракет, арти і всього що може використати варвар проти людства.  Для всіх військових слова і дія це одне і теж. Тому нам важко усвідомити чому нам обіцяють та не діють», — каже заступник командира.

Військовий закликає надати їм обіцяну допомогу.

Також Святослав Паламар звернувся до ворога російською мовою і оприлюднив страшні цифри, витрачені на війну замість будівництва шкіл, лікарень, дитячих садків. Коштів, які могли принести щось хороше, а потрачені на війну — смерть, кров та біль невинних людей.

«Загалом це 1 111 200 180 доларів без урахування витрат на паливо, екіпірування, медичні витрати, харчування та інше. Вдумайтеся ці гроші рівні можливості побудувати 163 школи, або 273 дитсадки, або 12 сучасних лікарень, 32 пологові будинки або 82 аптеки. Це лише Маріуполь. Я не говорю про Україну загалом. Не вірите в нашу статистику — запитайте офіційну владу на росії скільки загинуло на крейсері «Москва»?», — йдеться у зверненні.

Захисник Маріуполя просить рішучих дій керівництва держави.

«Я закликаю військово-політичне керівництво до рішучих дій по деблокаді чи евакуації  всіх тих хто надіється і вірить у Батьківщину.

Сьогодні я скажу не Маріуполь це Україна, а Україна — це Маріуполь», — додав Святослав Паламар.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також