Захисники Маріуполя виконали наказ: командир полку «Азов» записав відеозвернення (ВІДЕО)

Не зважаючи на всі труднощі, 82 дні відтягували переважаючі сили противника

Захисники Маріуполя виконали наказ, не зважаючи на всі труднощі, 82 дні відтягували переважаючі сили противника на себе та дали змогу українській армії перегрупуватися, підготувати більше особового складу та отримати велику кількість озброєння від країн-партнерів.

Командир полку «Азов» Денис Прокопенко «Редіс» записав відеозвернення з заблокованого заводу «Азовсталь».

«Все повинно піддаватись сумніву. Кожне прийняте рішення, кожен план, кожна операція. Критичне мислення завжди породжувало сумніви в моїй голові, сумніви правильності прийнятого рішення. Це ніколи не виходило за межі розумного і не заважало завжди наполягати на своїй точці зору. В управлінні підрозділами завжди є ризик. На війні немає повністю безпечних планів. Головне усвідомити, чи прораховані всі ризики, чи прорахований план «Б», чи віддався ти повністю цьому плану, який повинен поєднувати виконання задачі та максимальне збереження життя та здоров’я особового складу. 

Можливо саме тому війна — це мистецтво, а не наука.

Це і є вища планка управління військами, тим більше, коли твоє рішення затверджено вищим військовим керівництвом. Слава Україні», — сказав у зверненні командир полку «Азов» Денис Прокопенко.

Як повідомляють у полку «Азов», жодне озброєння не буде працювати без професійно підготовлених військовослужбовців, що робить їх найціннішим елементом армії.

Задля збереження життів увесь Маріупольський гарнізон виконує затверджене рішення вищого військового командування та сподівається на підтримку українського народу.

Нагадаємо, впродовж повномасштабного вторгнення країни-агресора, окупант скидає на захисників Маріуполя авіабомби, задіює важку артилерію і танки.

РФ застосовує велику кількість піхоти для спроб штурму українських позицій. 

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена