Захист енергооб'єктів від російських атак: у Раді пропонують негайно створити слідчу комісію

Щоб встановити, як об’єкти енергетики захистили від атак

ФОТО: ілюстративне

Перший заступник голови комітету Верховної Ради з питань енергетики та житлово-комунальних послуг Олексій Кучеренко запропонував негайно створити тимчасову слідчу комісію з дослідження реалізації органами влади програми будівництва укриттів на об’єктах енергетики, які страждають від атак російської федерації. Про це нардеп повідомив у Facebook і закликав керівництво всіх фракцій не зволікати з реакцією.

 Відповідну пропозицію, ініціатором якої виступив Кучеренко, кілька днів тому було спрямовано лідерам всіх фракцій Верховної Ради.

«За останні дні в ході робочої поїздки побував на декількох таких обʼєктах і ще більше переконався в необхідності термінового створення такої ТСК», – написав нардеп.

Він підкреслив, що у захисті енергооб'єктів головна проблема полягає не в тому, що великі бюджетні кошти використовуються неефективно.

Читайте також: в «Укренерго» звернулися до українців з важливою заявою

"Мова йде про очевидну неефективну та безпорадну організацію самого процесу прийняття управлінських рішень в питанні енергетичної та національної безпеки, та абсолютно  неефективній системі контролю за їх реалізацією, за що розрахову

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк