Заклади професійної освіти Львова організували приготування сніданку для безхатьків (ВІДЕО)

У День волонтера та переддень Дня Святого Миколая, викладачі та студенти львівських професійних закладів освіти Львова приготували та роздали їжу для безхатьків

Викладачі та студенти львівських професійних закладів освіти Львова приготували та роздали їжу для безхатьків у прихистку на Кирилівській, 3А. Про це інформує ЛМР.

Заклади профтехнічної освіти приготували та привезли до прихистку борщ з пампушками, плов з м’ясом, пряники та кондитерські вироби. 

“Мені і всім, хто є у цьому прихистку, дуже приємно, що до нас приїхали з цим святковим сніданком, щоб нас привітати з нагоди Дня Святого Миколая. Нас повідомили, що до нас приїдуть волонтери і ми були дуже раді“, — поділився Володимир.

У такий спосіб заклади хотіли показати, що потрібно допомагати тим, хто цього потребує.

“Сьогоднішній день обрано не випадково. Ми хотіли показати, що Святий Миколай діє через кожного з нас. Ми думали про те, чим наші заклади професійної освіти ще можуть бути корисні, тому вирішили приготувати смачненьке для тих, хто цього потребує”, — розповів Богдан Іванусь, начальник відділу професійної освіти департаменту освіти та культури Львівської міської ради.

Богдан Іванусь, начальник відділу професійної освіти департаменту освіти та культури ЛМР тримає у руках коробки з солодким.

В процес організації були долучені 4 заклади: 

  1. Львівський професійний коледж готельно-туристичного та ресторанного сервісу
  2. Львівський професійний коледж моделювання та ресторанної справи
  3. Львівський професійний коледж ресторанного бізнесу
  4. Львівське вище професійне училище харчових технологій

Муц Вікторія, студентка Львівського професійного коледжу моделювання та ресторанної справи, розповідає, що вирішила долучитись до ініціативи з власного бажання, адже таку справу вважає дуже корисною та потрібною. 

“Наші викладачі запропонували долучитися до цієї благодійної справи і ми одразу погодилися. Я вперше беру участь в такому заході. Від нашого коледжу ми приготували борщ та плов з м’ясом, а ще кондитерські вироби”, — розповіла Вікторія. 


varta1.com.ua: Новини

Коментарі

Читайте також