Закидали вибуховими пакетами і "коктейлями Молотова": у Херсоні горів будинок підозрюваного у вбивстві Катерини Гандзюк (фото)

650x564
650x564


Невідомі закидали вибуховими пакетами і «коктейлями Молотова» приватний будинок екс-помічника народного депутата Миколи Паламарчука — Ігоря Павловського, якого в ЗМІ і соцмережах називають причетним до вбивства херсонської активістки Катерини Гандзюк. Про це повідомляє видання «Херсонці», передає «Цензор.НЕТ».







«7 листопада, близько дванадцятої години дня, група невідомих у балаклавах напала на будинок екс-помічника народного депутата України Миколи Паламарчука — Ігоря Павловського, якому приписують посередництво у замовленні »кислотної атаки« на Катерину Гандзюк. Камеру відеоспостереження на ділянці чимось заліпили, після чого у двір полетіла спершу ймовірно світлошумова граната або вибуховий пакет, а потім — відразу кілька пляшок із запальною сумішшю», — йдеться у виданні.

За словами Павловського, пожежі в його житлі не сталося, однак було сильне задимлення.



Раніше блогер і активіст Іван Оберемко написав у «Facebook»: «Місцеві передають, що у Павловського загорівся будинок. Здається, він забув щось вимкнути».

5 листопада "Telegram«-канал »The Newsroom", який ведуть журналісти Тетяна Ніколаєнко та Оксана Денисова, повідомив з посиланням на власні джерела, що Павловського підозрюють у передачі грошей Сергію Торбіну — ймовірному організатору вбивства співробітниці мерії Херсона, громадської активістки Катерини Гандзюк.

Нардеп Паламарчук назвав інформацію про свою можливу причетність до вбивства Гандзюк «маячнею». «Так мене можна і у вбивстві Кеннеді звинуватити», — сказав він.

Його помічник Павловський, також, говорить, що не причетний до вбивства. За його словами, він не був знайомий з активісткою і не бажав їй зла.

6 листопада Паламарчук звільнив Павловського.

Нагадаємо, 31 липня, на в. о. керуючого справами виконавчого комітету, радника херсонського міського голови Катерину Гандзюк напали біля під’їзду її будинку. Невідомий облив її сірчаною кислотою.


varta1.com.ua: Новини