Заліщицький суд вініс вирок матері, яка покинула помирати новонароджене немовля (ФОТО)

Один рік умовного терміну присудили жінці, яка залишила дитину на покинутому молокозаводі на Тернопільщині

Рік умовного терміну суд присудив жінці, яка залишила дитину на покинутому молокозаводі в Товстому, Чортківського району. Про це розповіла речниця обласної прокуратури Леся Гурецька, пише «Суспільне».

Справу розглядав Заліщицький суд: «Враховуючи те, що жінка визнала свою вину, розкаялася в скоєному, також, врахувавши те, що вона мати чотирьох малолітніх дітей, між нею і прокурором укладено угоду про визнання винуватості. На основі цієї угоди Заліщицький районний суд постановив вирок, за яким цій жінці присуджено 2 роки позбавлення волі. За статтею 75 ККУ її звільнено від відбування покарання з іспитовим терміном на 1 рік. Тобто, вона буде відбувати 1 рік умовно».

Речниця прокуратури повідомляє, що в разі якщо впродовж цього року жінка вчинить будь-яке інше кримінальне правопорушення, її можуть ув’язнити на 2 роки.

Хлопчик зараз у Тернопільському обласному спеціалізованому будинку дитини. Він здоровий, розповіла директорка закладу Інга Кубей.

Додамо, що дитину 2 листопада знайшла 14-річна мешканка Товстого, зайшовши на територію закинутого молокозаводу. Коли підійшла ближче, то побачила, що в пакеті лежить немовля. Пуповина знайденого немовляти була перев’язана чимось схожим на харчову плівку.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також