Залужний заговорив про покарання щодо скандалу із «завищеними цінами на харчі для ЗСУ»

А також закликав не «перекладати відповідальності чи провини підлеглих на керівників»

ФОТО: Валерій Залужний

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний відреагував на скандал із завищеними цінами на продукти харчування для ЗСУ. Він наголосив, що в Міністерстві оборони сповідується «нульова толерантність до корупції». 

Про це він написав у соцмережах. 

 Залужний наголосив, що через повномасштабну війну росії проти України, потреби ЗСУ стрімко зросли, проте військове керівництво долає ці виклики. 

"Військовослужбовці Збройних Сил забезпечені амуніцією, формою, харчуванням належної якості та в достатній кількості. У Міноборони та Збройних Силах України сповідується нульова толерантність до корупції. Тому будь-яка інформація про можливі її прояви повинна ретельно перевірятися, отримувати правову оцінку та відповідне реагування", - наголосив Залужний. 

Головнокомандувач ЗСУ закликав не «перекладати відповідальності чи провини підлеглих на керівників», оскільки це шкодить армії та суперечить стандартам НАТО. 

Нагадаємо, 21 січня, в Україні спалахнув скандал навколо інформації про те, що Міністерство оборони уклало контракт на закупівлю продуктів харчування для ЗСУ за завищеними цінами.

Зокрема, у  Міноборони офіційно відреагували на скандал з продуктами для військових.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк