Замість Пилипенка: у Львові представили нового керівника патрульної поліції області

Андрій Крутень

Сьогодні, 31 січня, у Львові відбулася оперативна нарада за участю керівництва Департаменту та особового складу патрульної поліції Львівської області. Про це повідомляє Патрульна поліція України.

Перший заступник начальника Департаменту Олексій Білошицький представив нового керівника — майора поліції Андрія Крутня.

«Важлива командна робота. Вона буде плідною і ми постійно будемо підвищувати нашу ефективність» - сказав Крутень.

З червня 2019 року і дотепер він очолював патрульну поліцію Волинської області.

Андрій Крутень починав свій шлях в патрульній поліції Рівненської області, де був на посаді поліцейського, потім командира роти.

З грудня 2016 до червня 2019 року — заступник начальника управління патрульної поліції в Рівненській області.

«Це досвідчений офіцер, який показав себе як справжній професіонал на своїй посаді. Він проявив себе, як працівник, який має неабиякі організаторські здібності. Це людина, яка завжди вислухає, піде на зустріч і розбереться у всіх найменших деталях. Жоден з вас не залишиться не почутим, жодному з вас не буде відмовлено в допомозі. Ви у надійних руках», — сказав перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький.

До цього часу патрульну поліцію Львівської області очолював Роман Пилипенко.

22 січня стало відомо, що Роман Пилипенко подарував коханій перепустку на проїзд площею Ринок у місті Львові.

Дівчина радісно відреагувала на оригінальний подарунок, відповівши, що «можна тепер ви*обуватися на своєму мерсі по площі Ринок». Зафіксований момент на відео дівчина оприлюднила у своїх соціальних мережах. 

Героїнею ролику виявилася Василина Софранюк, помічниця депутата Львівської обласної ради від фракції «ЄС» Андрія Думи. Також Василина працює головним спеціалістом відділу гуманітарної політики та міжнародного співробітництва в апараті Львівської обласної ради.

Нагадаємо, історія отримала фінал для Романа Пилипенка.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі