Зарубав сокирою пасинка й вкоротив собі віку: на Запоріжжі повісився убивця

1521819314_235225
1521819314_235225



На Запоріжжі з’ясовують обставини смерті чоловіка та його пасинка. Поліція міста Мелітополя попередньо з’ясувала, що чоловік наніс смертельні тілесні ушкодження своєму пасинку, а потім покінчив життя самогубством через повішання. Відділ комунікації поліції Запорізької області твердить, що зараз правоохоронці з’ясовують всі обставини та причини трагедії. Відкриті кримінальні провадження.





Вчора, 3 січня, до Мелітопольського відділу поліції ГУНП у Запорізькій області звернулась мешканка Мелітопольського району, яка повідомила, що вона втратила зв’язок зі своїм братом, який мешкає в приватному будинку, на вулиці Зої Космодем’янської, у Мелітополі.

За вказаною адресою було направлено групу швидкого реагування. У приватному будинку поліцейські виявили два трупи чоловіків.

Слідчо-оперативна група провела ретельний огляд місця події, опитала свідків, вилучила речові докази та знаряддя злочину.

Поліцейські попередньо з’ясували, що чоловік, 1967 року народження, сокирою наніс численні тілесні ушкодження пасинку, 1994 року народження, від яких останній помер. Після чого вбивця покінчив життя самогубством через повішання на місці події.

На даний час, правоохоронці з’ясовують усі обставини та причини трагедії.

Відкриті кримінальні провадження за ознаками ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) та ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство з додатковою кваліфікацією «самогубство») Кримінального кодексу України.

Триває досудове розслідування.


varta1.com.ua: Новини