Засідання Ставки Верховного головнокомандувача: є істотний потенціал для просування наших сил

Зеленський розповів, що обговорили на засіданні

ФОТО: Володимир Зеленський

Під час засідання Ставки Верховного Головнокомандувача присутні обговорили поточну ситуацію на фронті й визначили завдання на деяких тактичних напрямках.

Про це повідомив президент України Володимир Зеленський у своєму відеозверненні 21 липня.

"Провів сьогодні чергове засідання Ставки Верховного Головнокомандувача — цей формат нашої роботи об’єднує ключових керівників сфери оборони й сектору безпеки…

Обговорили поточну ситуацію на передовій, довкола України. Визначили завдання на деяких тактичних напрямках для посилення наших позицій. І дуже предметно опрацювали питання про постачання новітніх озброєнь у війська — потрібно ще збільшити інтенсивність ударів по ворогу.

Учасники засідання Ставки погодилися, що маємо істотний потенціал для просування наших сил на фронті й для завдання окупантам нових відчутних втрат".

Зеленський також розповів, що під час засідання заслухали доповіді керівника Головного управління розвідки Кирила Буданова, керівника Служби зовнішньої розвідки Олександра Литвиненка, Головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного, міністра оборони Олексія Резнікова, а також міністра внутрішніх справ Дениса Монастирського.

З передової підключався до засідання Ставки генерал-полковник Олександр Сирський, командувач Сухопутних військ.

Нагадаємо, що Зеленський назвав примітивним фейк росіян про його «потрапляння до реанімації».

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк