Застрелив двох осіб з рушниці: скеровано до суду провадження проти рівнянина (ФОТО)

Експертиза встановила, що підозрюваний страждає психічним захворюванням

ФОТО: Нацполіція Рівненської області

Нагадаємо, четвертого березня, близько 13:00 години, 48-річний рівнянин, перебуваючи на балконі квартири по вулиці Костромській у Рівному, здійснив не менше двох пострілів із незареєстрованої мисливської рушниці у 36-ти та 27-ми річних жителів Рівного. У результаті отриманих тілесних ушкоджень чоловіки померли на місці події.

Про це повідомляє Національна поліція Рівненської області.

У рамках кримінального провадження, відкритого за пунктом 1 частини 2 статті 115 КК України слідчі повідомили зловмисникові про підозру, а суд обрав йому запобіжний захід у виді тримання під вартою. 

Фото: Нацполіція Рівненської області

Під час досудового розслідування було проведено комплекс слідчих дій та призначено ряд експертиз, зокрема й судову психолого-психіатричну. Відповідно до висновку останньої — підозрюваний страждає психічним захворюванням, не може усвідомлювати свої дії та керувати ними. 

За результатами зібраної доказової бази слідчі скерували до суду матеріали кримінального провадження із клопотанням про застосування примусових заходів медичного характеру у виді госпіталізації до психічного закладу із суворим наглядом.  

Нагадаємо, 19 липня, у Рівному сталося вбивство, злочинець застрелив чоловіка, який намагався завадити йому пограбувати обмінник.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також