Заступник голови Нацполіції ініціював стосовно себе розслідування: у чому справа

Дмитра Тишлека журналісти запідозрили у зв'язках з росією

ФОТО: Дмитро Тишлек

Заступник голови Нацполіції України Дмитро Тишлек стверджує, що ЗМІ «спотворили факти» у журналістському розслідуванні про його можливі зв’язки з Росією. Тишлек також просить ДБР ініціювати перевірку фактів. Про це повідомляє «Українська правда» із посиланням на коментар Тишлека, наданий пресслужбою поліції.

 «Стосовно інформації про мене та мою родину, яку вчора поширили в медіа. Коротко прокоментую: факти із моєї біографії, життя сім’ї були викривлені. Окремі ситуації, які переживала моя родина, доповнили суб'єктивними судженнями та висновками», – йдеться в заяві заступника очільника Нацполіції.

«Оприлюднена викривлена інформація не має нічого спільного із реальністю. Тому я ініціюю стосовно себе розслідування – відповідну заяву вже подав до Державного бюро розслідувань. Прошу перевірити усі дані, які були озвучені в медіа та всебічно їх оцінити», – додав Тишлек.

Раніше повідомлялося, що заступник голови Національної поліції України Дмитро Тишлек користується нерухомістю та авто родини партнера очільника ростовського кримінального угрупування, а його дружина навіть після російського вторгнення не позбулася російського паспорта.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також