Заступник командира полку «АЗОВ» зробив звернення до всіх, кому небайдужа доля Маріуполя (ВІДЕО)

Не мовчіть, нехай Маріуполь буде у всіх на устах!

Фото ілюстративне

Заступник командира полку «АЗОВ» капітан Святослав Паламар, друга Калина, зробив звернення з блокадного міста Маріуполя, де вже 21 день триває героїчна оборона форпосту України. Відео опублікував «Telegram»-канал полку.

«Я закликаю всіх, кому не байдужа доля Маріуполя — тих, хто виїхав з міста і чиї близькі й друзі лишилися тут. Хто народився в цій приморській фортеці і хто знав Маріуполь до його нищення російською ордою: якщо не в ваших силах тримати зброю в руках або ви не б’єтеся на інших фронтах України — виходьте, в якому місті чи в якій країні ви б не знаходились — виходьте на вулиці з меседжем «Маріуполь — це Україна!»», — закликає захисник міста.

Військовий закликав виходити поодинці, кликати знайомих.

«Робіть плакати, звертайтеся до журналістів, розповсюджуйте пости в інтернеті! Зробіть так, щоб Маріуполь був на устах в усього світу! Щоб його не поховали під руїнами і не змирилися з його знищенням!!! Ви можете вплинути на ситуацію і на вашій совісті буде мовчання!», — додав він.

Щодня захисники міста, перебуваючи в повному оточенні, мужньо та самовіддано б’ють ворога, знищують техніку, знищують генералів, офіцерів, солдатів рф та просто зрадників Батьківщини.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також