Заступник міністра оборони назвав умову, за якої війна може закінчитись 2023 року

В росіян одна задача - довести всім, що вони великі

ФОТО: ілюстративне

Закінчення війни залежить від літньої кампанії 2023 року. Якщо росія усвідомить, що у неї більше немає потенціалу для ведення бойових дій, то все може закінчитися. Про це розповів заступник міністра оборони генерал Олександр Павлюк в ексклюзивному інтерв’ю журналісту «ТСН. Тиждень» Андрію Цаплієнку.

 “Важко щось передбачати. Дуже багато залежить від наших дій, саме в цьому контексті літньої кампанії. Якщо ми зможемо переламати фронт, переламати ту ситуацію, коли Росія ще думає, що вона вистоїть, то війна закінчиться дуже швидко. І я сподіваюсь, що в цьому році ми повинні зробити все, щоб закінчити війну нашою перемогою", - сказав він. 

Генерал Олександр Павлюк наголосив, що якщо росія зрозуміє, що у них більше немає потенціалу триматися далі, то все може закінчитися. 

Нагдаємо, у полон до воїнів ЗСУ потрапив ФСБівець: що він розповів на допиті в СБУ (ВІДЕО).

«Я думаю, якщо ми, а ми це зробимо, будемо мати успіх, росія зрозуміє, що потенціалу триматися далі немає. У багатьох ситуаціях люди, які не дружать з головою і не мають здорового глузду. В них задача одна — довести всім, що вони великі. Вони не визнають поразки. Важко щось прогнозувати, але в нас є все для того, щоб звільнити Україну від цієї нечисті», - сказав він. 

 

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк