Заступника голови Нацполіції відсторонили від посади: розпочато кримінальне провадження

Перевіряється інформація щодо його зв'язків з росією

ФОТО: Дмитро Тишлек

Заступника голови Нацполіції Дмитра Тишлека відсторонено з посади у зв'язку із розслідуванням журналістів, які з’ясували, що члени родини Дмитра мають російські паспорти, а деякі з них підтримують криваву війну, розв’язану росією. Про це повідомив міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко і заявив, що за виявленими фактами розпочато кримінальне провадження. 

«Дмитро Тишлек після опублікованого журналістського розслідування публічно звернувся із заявою до ДБР, щоб правоохоронці перевірили оприлюднену інформація. Кримінальне провадження вже триває.  Я особисто з нетерпінням очікую результатів. І суспільство теж має почути відповіді на питання. Бо сумніви у вірності Державі та Присязі - неприпустимі. Особливо в час війни», – заявив Кліменко. 

 Очільник МВС запевнив, що в разі, якщо озвучені журналістами факти буде підтверджено, буде вжито заходів. Наразі Тишлек відсторонений.

Нагадаємо, заступник голови Нацполіції ініціював стосовно себе розслідування

«Запевняю, якщо озвучені в медіа факти підтвердяться, стосовно Дмитра Тишлека будуть прийняті невідкладні та жорсткі управлінські рішення. А до отримання висновків слідства він буде відсторонений від виконання службових обовʼязків», – наголосив міністр.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк