Заступника голови Запорізької облради та його поплічників «на гарячому» спіймали при отриманні хабаря (ФОТО)

Намагалися підкупити директора обласного медичного закладу

ФОТО: СБУ

Антикорупційні органи та СБУ затримали заступника голови Запорізької обласної ради, який намагався підкупити директора обласного медичного закладу. Разом з ним було затримано його помічника та депутата цієї ж облради. Про це повідомили пресслужби СБУ, САП, НАБУ.

«НАБУ і САП спільно з СБУ викрили заступника голови Запорізької обласної ради, його помічника та депутата цієї облради на наданні неправомірної вигоди одному з директорів комунального медичного закладу. За це посадовець мав сприяти перемозі наперед визначених компаній в оголошених медзакладом тендерах, а також вчиненню медзакладом фінансових операцій в інтересах банківських установ», - йдеться у повідомленні НАБУ.

Фото: СБУ

 Правоохоронці викрили всіх трьох посадовців облради «на гарячому», одразу після передачі ними всієї суми неправомірної вигоди.

Наразі тривають обшуки за місцями роботи і проживання фігурантів.

Фото: НАБУ

У межах кримінального провадження, розпочатого за ч. 4 ст. 369 Кримінального кодексу України (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі), вирішується питання щодо повідомлення чиновникам про підозру.

Читайте також: в.о. голови Конституційного суду Сергій Головатий задекларував власну церкву УПЦ

Зловмисникам загрожує до 10 років тюрми, з конфіскацією майна.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також