Затримано мешканця Яворівщини за незаконне переправлення ухилянта через кордон (ФОТО)

Затриманому передбачається покарання у вигляді позбавлення волі від семи до дев’яти років

ФОТО: Поліція Львівської області

Правоохоронці Львівської області затримали мешканця Яворівщини за підозрою у незаконному переправленні ухилянта через державний кордон.

Про це повідомляє Національна поліція Львівської області у «Facebook».

Як встановили слідчі відділу розслідування особливо тяжких злочинів (детективи) слідчого управління поліції Львівщини спільно з оперативниками Управління Служби безпеки України у Львівській області, за процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури, затриманий мав надати документи, які дозволяють безперешкодний перетин кордону України, для особи, яка такого права не має.

«Зловмисника, 22-річного мешканця Яворівського району, правоохоронці затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України під час отримання ним 12 тисяч доларів США. За вказану суму він повинен був надати «замовнику» — чоловіка призовного віку, комплект документів, які надають тому право безперешкодного перетину державного кордону України», — йдеться у повідомленні.

Слідчі Національної поліції Львівщини повідомили затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 332 (незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на термін від семи до дев’яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває, за рішенням суду підозрюваний перебуває під вартою.

Фото: Поліція Львівської області

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також