Затриманого на хабарі адвоката коригувальника обстрілу Яворівського полігону випустили із СІЗО

За нього внесли заставу у розмірі понад 200 тисяч гривень

Адвокат Ярослав Гандзюлевич / фото: Суспільне Львів

Адвокат коригувальника обстрілу Яворівського полігон Ярослав Гандзюлевич, якого затримали на хабарі, вийшов з СІЗО. Він вніс заставу – понад 200 тисяч гривень.

Про це повідомили у прокуратурі Львівської області, інформує «Tvoemisto.tv».

«Галицький райсуд застосував тримання під вартою із правом внесення застави, у даному випадку – це понад 200 тисяч гривень. За нього внесли заставу і він вийшов із СІЗО. Триває досудове розслідування», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 9 серпня, у Львові правоохоронці затримали юриста під час одержання хабара. Затриманим виявився відомий львівський адвокат Ярослава Гандзюлевича. За версією правоохоронців, він отримав понад 4 тис. доларів за вплив на суд щодо зміни запобіжного заходу одному зі своїх підзахисних.

Ярослав Гандзюлевич відомий як захисник коригувальника ракетних ударів по Яворівському полігону, колишнього КГБіста Олександра Косторного та колишньої очільниці Львівської обласної організації партії «Опозиційна платформа – За життя», соратниці Віктора Медведчука Інни Іваночко. Ці справи перебувають на розгляді у львівських судах.

Також він захищав колишню львівську журналістку Олену Бойко (Віщур), яку судили за посягання на територіальну цілісність України. Наразі невідомо, кому зі своїх підзахисних адвокат обіцяв посприяти у пом’якшенні запобіжного заходу.

Читайте також: названо, хто дав хабар адвокату коригувальника по Яворівському полігону.

18 серпня стало відомо, що Галицький райсуд Львова застосував до адвоката Ярослава Гандзюлевича запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою застави.

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий