Затримали квартирника, який працював у Львівській та сусідній області (ФОТО)

dfdfb
dfdfb

У Львові оперативники затримали зловмисника, причетного до квартирних крадіжок на території Львівщини та Закарпаття. Про це повідомили «Варта1» у пресслужбі поліції Львівської області.


У чоловіка  вилучено відмички та інші знаряддя для скоєння злочинів, а також викрадені речі. Крім того, встановлено, що лише протягом цієї ночі зловмисник скоїв дві крадіжки з квартир у Львові.


«Сьогодні, 26 листопада, близько 2:00 год, до поліції надійшло повідомлення від львів’янина про те, що невідома особа обікрала його квартиру, розташовану в одному з будинків на вулиці Грицая, у Львові. Правоохоронці встановили, що зловмисник проник у квартиру через балкон, пошкодивши двері, та викрав ювелірні вироби, грошові кошти, інше цінне майно», — повідомили у поліції.


Вже за пів години оперативники встановили особу чоловіка, причетного до квартирної крадіжки, раніше судимого 31-річного жителя Львова, та затримали його у центрі міста.


«Також встановлено, що чоловіка розшукують поліцейські Закарпатської області за скоєння аналогічних злочинів. Крім того, поліцейські встановили, що чоловік причетний до ще однієї квартирної крадіжки у Львові, скоєної цієї ночі. У нього вилучено відмички, рукавички, та інші знаряддя для скоєння злочинів, а також викрадені речі та інші речові докази», — додали в поліції.


Підозрюваного  затримано у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.


У поліції  відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка, поєднана з проникненням у житло). Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на термін від трьох до шести років.


Досудове розслідування триває.


varta1.com.ua: Новини