«Завалю, еслі ви, нах*й, не поєдєте»: російські окупанти ледь не застрелили свого генерала (ВІДЕО)

Генерал у результаті втік

Військовий російської окупаційної армії поскаржився своїй дружині у телефонній розмові, що на місце дислокації їхнього підрозділу приїхав російський генерал Валерій Солодчук і почав запитувати контрактників, скільки їм залишилося до закінчення контракту. Про це повідомили в СБУ з перехоплених розмов.  

«Я говорю: «20 дней». Он мне: «У тебя есть 20 дней, чтобы здесь здохнуть». После таких слов я вообще здесь оставаться не хочу», — скаржиться окупант.

Російський військовий розповів, що сталася цікава ситуація — між генералом і звичайними солдатами. У результаті сторони конфлікту наставили одна на одну зброю.

«У нас батарея практически вся в отказ пошла. Он начал стволом махать, стрелять: «Я, говорит, вас завалю, если вы, нах*й, не поедете туда!...» И все. Тут пацаненок: «Иди, говорит, вали!». Еб*ть, он гранату, чеку выдернул, говорит: «Ну давай, застрели, говорит, меня! Вместе, говорит, подорвемся тут». Всё. Там и спецназовцы на нас тоже стволами тыкать начали, мы на них стволами. Короче, чуть не перестрелялись все нах*й. Он в свой бобик сел, уехал», — розповідає дружині загарбник. 

За словами окупанта, від їхньої бригади (понад 600 осіб) залишилась лише третина, а решта — загинули чи поранені. Також окупант скаржиться, що з техніки залишився мінімум — все знищено і воювати взагалі немає чим.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також