Завантажив тіло в авто та вивіз у лісопосадку: на Львівщині розслідують убивство (ФОТО)

Знайти винуватця допомогли камери відеоспостереження «Безпечна Львівщина»

Фото ілюстративне

На Львівщині поліцейські взяли під варту чоловіка, причетного до вбивства. Про це, 29 червня, повідомили у прес-службі поліції Львівської області.

Правоохоронці встановили, що затриманий під час конфлікту завдав смертельного ножового поранення жертві, відвіз тіло у лісопосадку, розташовану на відстані близько п’яти кілометрів від місця події, після чого поїхав додому.

«26 червня, близько 10:00 год., на оперативну лінію «102» надійшло повідомлення від медиків про те, що в лісовому масиві у селі Станиля, Дрогобицького району, виявлено тіло чоловіка без ознак життя. Поліцейські встановили особу загиблого — 31-річного мешканця Харкова. На тілі загиблого правоохоронці виявили сліди насильницької смерті, а саме — ножове поранення в ділянці грудей. Як в подальшому встановили медики, саме воно стали причиною смерті чоловіка», — повідомили в поліції

З допомогою відео з камер спостереження «Безпечна Львівщина» оперативники кримінальної поліції, спільно зі слідчими, упродовж доби встановили, що до скоєння злочину причетний 50-річний мешканець Трускавця. Також встановлено, що вночі, 26 червня, під час розпивання спиртного, між чоловіками виник конфлікт під час якого зловмисник завдав жертві удару ножем у груди.

Переконавшись, що чоловік мертвий, підозрюваний завантажив його тіло у свій автомобіль та вивіз у лісопосадку, розташовану в селі Станиля, після чого поїхав додому.

Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Дрогобицької окружної прокуратури, повідомили чоловікові про підозру в скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на термін від семи до п’ятнадцяти років.

Нагадаємо, що раніше на Львівщині камери відеонагляду допомогли поліції знайти викрадача авто.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також