Завдав шкоди на 350 тис. грн: хуліган, який розтрощив кав’ярню у центрі Львова, заплатить штраф

Суд виніс йому вирок

У Львові судили військовослужбовця з Харківщини, який нещодавно розтрощив кав’ярню Black Honey у центрі міста. Галицький районний суд виніс хулігану вирок і призначив покарання у вигляді штрафу. Про це йдеться у вироку суду, пише ZAXID.NET.

Затриманим виявився 28-річний уродженець Харківщини, військовослужбовець, учасник бойових дій Станіслав Д., який є раніше судимим.

Нагадаємо, у ніч проти 16 вересня 2024 року Станіслав Д. увірвався у приміщення кав’ярні Black Honey, що розташована на вулиці Галицькій біля пам’ятника королю Данилу Галицькому. Чоловік був п’яний, виламав вхідні двері, узяв стілець та почав трощити майно кав’ярні. У вироку вказано, що власнику кав’ярні завдано шкоду на 350 тис. грн.

Щодо Станіслава Д. правоохоронці порушили кримінальні провадження за фактом хуліганства та незаконного проникнення. У вироку немає пояснень обвинуваченого про причини його вчинку, але до обвинувального акту додана його заява про визнання провини та згода на розгляд справи у спрощеному провадженні.


Суддя дослідила усі надані матеріали та визнала Станіслава Д. винним у кримінальних правопорушеннях. Йому призначили покарання – 25,5 тис. грн штрафу. Вирок ще можна оскаржити.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі

Читайте також