Завтра частина Львова та Винники будуть без води: перелік вулиць

foto_merezh
foto_merezh

Завтра, 23 липня, з 07:00 год. і до 24:00 год. буде призупинено подачу води в м. Винники, с. Чишки, та до частини Личаківського і Сихівського районів у зв’язку із заміною аварійної ділянки водопроводу в м. Винники на вул. Долинна.

Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Зокрема, водопостачання буде призупинено у Личаківський і Сихівський райони міста згідно з переліком вулиць: Пасічна, Лисиницька, Китайська, Медової Печери, Соколина, Кузьми, Стешенка, Латвійська, Майорівка, Садівнича, Ярошинської, Каштанова, Глухий Кут, Рудакі, Шафарика, Дж. Вашингтона, Пасіки Галицькі, Довга, Пирогівка, Пимоненка, 17–19.

Після завершення ремонтних робіт буде проведена промивка вуличної водопровідної мережі. В період промивки водопроводу можливе тимчасове погіршення якості води: забарвлення води окисом заліза (іржею), що змивається з внутрішніх стінок трубопроводів.

Стабільне водопостачання слід очікувати 24 липня з 06:00 год.

ЛМКП «Львівводоканал» сподівається на розуміння і просить вибачити за тимчасові незручності, пов’язані з виконанням аварійно-відновлювальних робіт.

Цілодобова гаряча лінія ЛМКП «Львівводоканал»: короткий номер 15−51 (для стаціонарних телефонів) або +38 (032) 259-15-50, +38 (032) 259-15-51 (для дзвінків з мобільного).

varta1.com.ua: Новини