Завтра Львів попрощається із загиблими під час ракетного удару львів’янками Ольгою Дудкою та Іриною Міловановою

Трагічно загинули 6-го липня внаслідок ракетного удару росіян по житлових будинках у Львові

У неділю, 9 липня, Львівська громада попрощається з двома загиблими внаслідок ракетного удару росіян по житлових будинках у Львові.

Як повідомили у ЛМР, чин похорону Ольги Дудки та Ірини Мілованової  розпочнеться о 15:00 у церкві Святої Софії - Премудрості Божої, що на території студмістечка УКУ. Ольгу Дудку поховають на Янівському кладовищі, а Ірину Мілованову – на Голосківському кладовищі.

 Нагадаємо, внаслідок ракетного удару росіян по житлових будинках у Львові загинуло 10 людей. Ще 48 отримали травми та поранення різної важкості. 

Дудка Ольга Романівна (01.12.1957-06.07.2023). Львівʼянка.

Навчалася у Середній загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 50 міста Львова. Згодом здобула професійно-технічну освіту.

У мирний час працювала контролером у Приватному акціонерному товаристві «Львівобленерго». Обожнювала подорожувати, проводити час із родиною, оточуючі часто зверталися до неї за порадою.

Була представником Об'єднання співвласників багатоквартирного будинку у власному підʼїзді та мала неабиякий організаторський талант.

Трагічно загинула 6-го липня внаслідок ракетного удару по Львову. У Ольги Дудки залишилися донька та онук.

Мілованова Ірина Вікторівна (17.10.1960-06.07.2023). Львів’янка.

Навчалась у Середній загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №50 міста Львова. Здобувала освіту у Відокремленому структурному підрозділі «Львівський поліграфічний фаховий коледж Української академії друкарства». Свій вільний час присвячувала читанню літератури.

Вдова учасника бойових дій 2015-2016 років, що боронив державу у лавах 81-ї окремої аеромобільної бригади Десантно-штурмових військ Збройних Сил України.

Читайте також: у ніч на 6 липня росія здійснила підступний напад на мирних людей. Це найбільша атака на цивільну інфраструктуру від початку повномасштабного вторгнення. 

Трагічно загинула 6-го липня внаслідок ракетного удару по Львову. У Ірини Мілованової залишилися сестра та донька.



varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий