Завтра Львівщина попрощається з полеглим на війні сином України Віталієм Гнатушком

Вічна шана та пам'ять Герою!

Фото: Новояворівська міська рада

На 42 році життя, захищаючи Україну від ворога на Донеччині, обірвалося життя бійця-прикордонника Донецького прикордонного загону Гнатушок Віталія Миколайовича. 

Про це у Фейсбук повідомила Новояворівська міська рада.

«Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким з приводу непоправної втрати - загибелі брата та побратима. Нехай добрий спомин про Віталія назавжди залишиться у серцях всіх, хто його знав, любив та шанував», - йдеться у повідомленні.

Рідні Героя навіки запам'ятають його як людину яка готова підставити своє мужнє плече:  «Загибель Віталія це велике горе для нашої родини. Він був спокійним, веселим, товариським і  завжди готовим допомогти. Світла пам'ять тобі, наш Герою!».

 Молитовна зустріч відбудеться 3 квітня, орієнтовно о 10:30 год, навпроти будинку, де проживав Віталій, по вулиці 50-ліття УПА,3.

Попрощатися з українським захисником можна буде в понеділок, 3 квітня, о 11:00 год в храмі свв.апп. Петра і Павла УГКЦ м.Новояворівськ. Поховають Віталія на цвинтарі села Новий Яр.

Коротка довідка про героя

Фото: Новояворівська міська рада

 Гнатушок Віталій Миколайович народився 15 вересня 1981 року у селі Новий Яр (Яворівський район). 

Випускник Новояворівської школи №1. Освіту здобув у Львівському коледжі будівництва, архітектури і дизайну.  

Віталій був будівельником - будував будинки. З повномасштабним вторгненням росії в Україну, у липні 2022 року став на захист територіальної цілісності нашої держави у складі Донецького прикордонного загону.

Загинув Віталій 30 березня 2023 року під час виконання бойового завдання в місті Бахмут.

В українського захисника залишилися сестра Марія з чоловіком Андрієм, двоюрідні сестри, брати, тітки та дядьки.

 

varta1.com.ua: Новини

Анастасія Сенів