Завтра починається справді історичний тиждень — Зеленський

Зеленський розповів, що цього тижня використає кожну можливість, щоб захистити європейську перспективу України

ФОТО: Володимир Зеленський

Президент Володимир Зеленський наголошує, що наступний тиждень буде історичним для України, і очікує посилення ворожої активності.

Про це він повідомив у відеозверненні.

"Завтра починається справді історичний тиждень, коли ми почуємо відповідь від Європейського Союзу щодо статусу кандидатства для України. Вже маємо позитивне рішення Єврокомісії, наприкінці нового тижня буде відповідь Європейської ради.

Я думаю, для всіх очевидно, що від 1991 року було небагато настільки доленосних рішень для України, як очікуємо ми зараз. І я впевнений, що інтересам всієї Європи відповідає тільки позитивне рішення", — зазначив президент.

Зеленський розповів, що цього тижня використає кожну можливість, щоб захистити європейську перспективу України, зокрема, заплановані нові звернення до європейців.

«Очевидно, що у такий тиждень варто очікувати від росії посилення ворожої активності. Спеціально — показово. Саме цього тижня. І не тільки проти України, а й проти інших країн Європи. Ми готуємося і ми готові. Попереджаємо партнерів», — зауважив глава держави.

Нагадаємо, що Шмигаль назвав переваги, які має надати Україні статус кандидата у члени ЄС.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також