Завтра у Львові відкриють для руху частину відремонтованої вулиці Шевченка (ФОТО)

У четвер, 16 червня, для руху відкриють відремонтовану частину вулиці Шевченка. Про це повідомив голова комісії транспорту, зв’язку та міської мобільності Львівської міської ради Ігор Зінкевич у «Facebook».

«Разом з Святославом Товстигою пройшли сьогодні ділянку, яку відремонтовано на вулиці Шевченка, на відрізку від вул. Залізничної до вул. Юнаківа — буде проїзною. А ще на прилеглій вул. Єрошенка (від вул. Шевченка до Золотої) запровадили двосторонній рух.

Ще роботи трохи є, навіть на ділянці Залізнична–Єрошенка яку відкрили, але за декількох умов, можна пускати транспорт: встановлення дорожніх знаків із обмеженням швидкості 10 км, бо верхнього шару асфальту не має, а частина дорожніх колодязів стоять в рівень фінального шару, тобто вище і при наїзді на великій швидкості може бути ДТП", - зазначив Зінкевич.

«Окрім цього до мене звертають мешканців Шевченка через відсутність громадського транспорту вже декілька років, тому звертаюсь публічно до директора департаменту — Забарила,  відновити маршрут № 17 вулиця Щурата- Протезний завод через вулиці Клепарівська–Золота–Єрошенка, щоб мешканці мали чим добратись додому», — написав він.

Також голова комісії транспорту наголосив, що потрібно маршрут 61 прокласти через Шевченка–Клепарівська–Золота–Єрошенка–Шевченка і тим самим забрати дублювання цього маршруту із 47. Окрім цього, зменшити час проїзду із Рясне-2 по центру.

"Але загалом приємно що наші побажання швидко завершувати цю вулицю, щоб була нормальна розв’язка — виконують. Тепер надіюся як обіцяли в ЛМР переходять на ремонт вул. Пилипа Орлика», — йдеться у дописі.

Ігор Зінкевич оприлюднив фотосвітлини відремонтованої ділянки вулиці.

Фото: Ігор Зінкевич

Також депутат зазначив, що про вулицю Пилипа Орлика також почули і вже завтра розв’язка покращиться.

Нагадаємо, 1 червня 2021 р. розпочався ІІІ етап реконструкції вул. Шевченка — на ділянці від вул. Ярослава Мудрого до вул. Залізничної. Вартість робіт становить 186,6 млн грн. Проєктом передбачені: реконструкція інженерних мереж, влаштування проїзної частини, трамвайних колій, велосмуг, кишень для машин швидкої, аварійних служб та тимчасової стоянки машин мешканців, облаштування тротуарів і пішохідних зон (із забезпеченням комфортних умов для маломобільних груп населення), контактної мережі трамвая і вуличного освітлення, благоустрій вуличного простору.

Як повідомлялося, у Львові відновлюють ремонтні роботи на вул. Шевченка.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також