Збільшилася кількість жертв смертельної ДТП на Рівненщині (ФОТО)

Троє загиблих, вагітна жінка втратила дитину

Фото: НПУ

Внаслідок смертельної ДТП на Сарненщині троє загиблих, двоє у лікарні, серед яких вагітна - втратила дитину, повідомили у Нацполіції Рівненської області.

За результатами огляду місця події та проведених першочергових процесуальних дій слідчий слідчого управління та слідчо-оперативна група Сарненського РВП з’ясували, що 39-річна водійка автомобіля «Landmark» , жителька Київщини, допустила перекидання транспортного засобу, внаслідок чого сталося подальше загоряння позашляховика.

Пасажирів із авто викинуло на дорогу, а кермувальниця зуміла самотужки вибратися із салону.

Унаслідок ДТП 66-річна жінка із Вараша та 13-річна жителька Київської області загинули на місці події. Попри вжиті реанімаційні заходи життя ще одній 61-річній мешканці Вараша врятувати не вдалося — вона померла у лікарні.

До медзакладу із травмами різного ступеня також госпіталізували 22-річну жительку Вараського району та 21-річну мешканку Київської області. Остання була при надії та, на жаль, втратила дитину.

Фото: НПУ

Читайте також: у Рівненській області 31 липня сталася дорожньо-транспортна пригода з летальними наслідками. 

За результатами огляду водійка, яка в автопригоді не постраждала, була твереза. У неї в рамках кримінального провадження також відібрані біологічні зразки. З її слів, ДТП сталося через вибоїну, в яку потрапило авто. Всі учасники автопригоди - родичі, прямували із Вараша на Київщину.

 

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий