Збив дитину і втік: на Львівщині розшукали водія

Школярка опинилася в лікарні

У Червоноградському районі Львівщини поліцейські розшукали водія, який вчинив наїзд на дівчинку та втік з місця події. Про це інформує прес-служба поліції Львівської області.

Автопригода сталась 12 квітня близько 21.30 у селі Стенятин, Червоноградського району.

«Невідомий водій, керуючи невстановленим автомобілем, скоїв наїзд на 13-річну дівчинку, місцеву мешканку, яка з подружкою йшла узбіччям дороги, та втік з місця події. Внаслідок ДТП школярка отримала тілесні ушкодження та була доставлена до лікарні», - йдеться у повідомленні

Правоохоронці завдяки записам камер відеоспостереження системи «Безпечна Львівщина», встановили, що наїзд на дівчинку скоїв 30-річний місцевий мешканець, який керував автомобілем «Рено Дастер».

«Поліцейські встановили його місце перебування, автомобіль, яким було скоєно наїзд, вилучений на арештмайданчик», - додали в поліції.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Поліцейські встановлюють обставини події.

Читайте також: Момент ДТП: у Львові сталося зіткнення авто (ВІДЕО)

Для довідки: Максимальне покарання, передбачене санкцією статті - обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.



varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також