«Збив і залишив на дорозі»: на Львівщині сталася смертельна ДТП (ФОТО)

Водій збив людину і поїхав

У п’ятницю, 1 вересня, близько п’ятої години ранку, на автодорозі «Львів–Краковець», у межах міста Новояворівськ, сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. Про це повідомили у прес-службі поліції Львівської області.

«Невідомий водій, керуючи невстановленим автомобілем,  скоїв наїзд на пішохода — 64-річного мешканця міста Яворів, після чого втік з місця події. Внаслідок наїзду, чоловік отримав тілесні ушкодження, від яких помер на місці ДТП», — йдеться у повідомленні.

Правоохоронці розшукали винуватця.

«Проведеними заходами оперативники кримінальної поліції територіального підрозділу поліції встановили, що до вчинення наїзду причетний водій автомобіля «Субару» — львів’янин, віком 43 роки. Автомобіль, яким було скоєно наїзд, правоохоронці вилучили» - додали в поліції.

Досудове розслідування триває

За фактом слідчі Яворівського районного відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на термін від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на термін до трьох років або без такого.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також