Збував метадон: на Львівщині повідомили про підозру наркоторгівцю (фото)

енгь
енгь

Співробітники Дрогобицького районного відділу поліції встановили, що чоловік з Борислава причетний до збуту наркотичних засобів мешканцям району. За скоєне йому загрожує покарання — позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна. Про це сьогодні повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

Під час досудового розслідування поліцейські задокументували факти збуту 42-річним мешканцем міста Борислав наркотичного засобу «метадон» мешканцям району.

Під час затримання та  обшуку у чоловіка вилучили наркотичний засіб та грошові кошти, виручені від незаконної діяльності.



Слідчі територіального підрозділу поліції повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1, ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, що загрожує підозрюваному — позбавлення волі на термін до десяти років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере зловмиснику запобіжний захід.

varta1.com.ua: Новини