«Здав валізу і не з’явився на посадку»: футболіст Шахтаря втік на росію

Роспутько може перейти у “Зірку” із Санкт-Петербурга

З Бельгії після матчу не повернувся 19-річний футболіст юнацької команди Шахтаря Олександр Роспутько. Про це пише UA-Футбол.

У клубі офіційні підтвердили, що такий випадок справді стався. 

Олександр Роспутько відправився з командою Шахтар U-19 на матч Юнацької Ліги УЄФА до Бельгії. Там команда зіграла матч проти Антверпена, але до України Роспутько з командою вже не повернувся. Згодом з’явилася інформація, що Роспутько міг відправитися до РФ.

За даними ЗМІ, він запросив політичний притулок у РФ. Спортивні українські ЗМІ повідомили, що Роспутько може перейти у “Зірку” із Санкт-Петербурга, де до тренерського штабу клубу входить легенда “Шахтаря” Геннадій Зубов.

В Шахтарі відповіли на запит UA-Футбол:

“Підтверджуємо факт неповернення Олександра Роспутька в Україну після матчу з Антверпеном. Гравець отримав посадковий квиток, здав валізу і не з’явився на посадку в літак”.

У Шахтарі не знають, куди саме відправився гравець. При цьому в Шахтарі сподіваються, що футболіст ще одумається та повернеться до України. Вони направили йому офіційний лист, в якому сповістили, що гравець має 5 днів, щоб повернутися в стан команди.

“Якщо він не повернеться – контракт буде розірвано з вини гравця. Клуб залишає за собою право вимагати з гравця фінансову компенсацію”, – заявили в Шахтарі.

В клубі зазначили, що не бачили передумов до втечі футболіста. 

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт

Читайте також