Зеленський дав українцям обіцянку щодо Мелітополя та Маріуполя

Цієї суботи й неділі відзначають свій день сімнадцять міст України, серед яких так вільні, так і тимчасово окуповані

ФОТО: Володимир Зеленський

Президент Володимир Зеленський обіцяє, що тимчасово окуповані Маріуполь на Донеччині та Мелітополь Запорізької області буде звільнено. Про це президент України Володимир Зеленський написав у твоєму каналі в «Telegram».

Президент зазначив, що цієї суботи й неділі (23-24 вересня) сімнадцять міст України відзначають особливий день. Серед них є як вільні міста, так і міста, які треба визволити від російських окупантів.

Як відзначив лідер, Остер – одне з найдавніших українських міст. Зокрема, йдеться про Краматорськ, Немирів, Берислав, Золотоношу, Миколаївку.

«Городня. Гайворон. Вашківці. Соснівка. Новомосковськ. Підгородне. Гнівань. Бобринець. Батурин, чия історія пам'ятає і українську велич, і трагедію знищення окупантами. І Маріуполь. Мелітополь», – акцентував лідер.
 
Зеленський чітко наголосив, що кожна людина для нас має значення. І кожне місто має значення.

«Кордон між Україною та росією – не лише абсолютно чіткий на політичній мапі державний кордон. А й кордон у людських душах», – зауважив головнокомандувач.

Українці не нищать, додає він, а відновлюють. Не захоплюють, а звільняють. Не йдуть по чуже, а повертають своє.  

«Маріуполь житиме в Україні. Мелітополь звільнимо», – пообіцяв президент.

Читайте також: на окупованих територіях запровадили низку додаткових заборон для мешканців.

Кожному українському місту він побажав якнайшвидшої перемоги. «Все для неї робимо!», – переконаний Володимир Зеленський.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк