Зеленський озвучив деталі будівництва ліній оборони на півдні, сході та півночі України

Це три лінії проти ворога в окремих областях нашої держави

Володимир Зеленський / Фото: Associated Press

Президент України Володимир Зеленський повідомляє, що три лінії оборонних споруд і фортифікацій будуються на півдні, сході та півночі, інформує УНІАН.

«Ми повинні знати, що коли ми говоримо про фортифікаційні споруди - це постійний процес. І ви повинні знати, ми говоримо не про кілометр або два. Ми говоримо навіть не про сотні кілометрів. А це більше тисячі кілометрів відповідних споруд», - наголосив Зеленський.

Президент додав, що це дуже складне завдання, яке треба виконати, щоб бути міцними незалежно від змін пір року і незалежно від тих бойових арсеналів, які застосовує ворог при обстрілах.

«Це одне з найскладніших завдань - фортифікаційні споруди. Але у нас є три лінії оборони. І ці споруди, фортифікації, будуються не тільки в одній лінії. Це три лінії проти ворога в окремих областях нашої держави», - зазначив президент.

Він уточнив, що ці фортифікаційні лінії споруджуються на сході, на півдні і на півночі.

Читайте також: Зеленський розповів, що станом на березень 2024 року ситуація на лінії фронту є «набагато кращою, ніж протягом останніх трьох місяців».

«Ніхто не говорить, що вони спроможні прийти з Білорусі. Ми вважаємо, що ядро російської армії було знищено. Але, тим не менше, ми для себе будуємо фортифікаційні споруди. Це окрема велика робота», - сказав глава держави.

 

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також