Зеленський здійснив важливу заяву щодо головування росії у Раді безпеки ООН

Сьогодні держава-терорист почала головувати в Раді Безпеки ООН

ФОТО: Володимир Зеленський

Президент України Володимир Зеленський заявляє, що початок головування рф в Раді Безпеки ООН доводить «повне банкрутство таких інститутів». Це він розповів під час традиційного вечірнього відеозвернення 1 квітня.

«На жаль, ми маємо й новину очевидно абсурдну і деструктивну. Сьогодні держава-терорист почала головувати в Раді Безпеки ООН. Вчора російська армія вбила ще одну українську дитину – пʼятимісячного хлопчика, його звали Данило. З Авдіївки, на Донбасі, разом із батьками. Батьки поранені. Російська артилерія... Один із сотень артилерійських обстрілів, які держава-терорист здійснює щодобово. І при цьому росія головує в Радбезі ООН», - сказав Зеленський.

На думку президента, складно уявити щось таке, що більше доводить «повне банкрутство таких інституцій».

Читайте також: від сьогодні росія головує у Раді безпеки ООН.

 «Немає такої форми терору, який ще не був би здійснений росією. І не буде такої причини, яка зупинить реформу глобальних інституцій, зокрема Радбезу ООН. Реформу, яка очевидно назріла – щоб держава-терорист і будь-яка інша держава, яка хоче бути терористом, не могла зруйнувати мир. Терористи повинні програти, повинні відповідати за терор, а не головувати будь-де», - наголосив Зеленський.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк